NYFW: Rag & Bone

Heisann ♥︎
Håper dere har hatt en fin helg! Som Viktoria nevnte i forrige innlegg er fashion week i full sving i New York og du kan finne fashionistas, streetstyle-fotografer, langbeinte modeller og mye inspirasjon på hvert et hjørne. Det skjer noe hele tiden denne uka, og imens Ada dro for å nyte noen dager i Norge, ble Inga og Viktoria invitert av Presskontakterna til å sjekke ut den nye kolleksjonen til Rag and Bone for høst-vinter 2018. Selv om du kanskje gjerne vil se frem mot vår og sommer, ligger fashion week alltid ett hakk foran, og det er mye å glede seg til!

Et runway-show koster designerne mye penger og varer bare i et par minutter, dermed har flere designere gått over til å ha presentasjoner eller vært mer kreative, slik som Marcus Wainwright (creative director) hos Rag and Bone har gjort i år. I stedet for show har de valgt å bruke pengene på å ansette dansere og skuespillere for å produsere en kort film. En av stjerne i filmen er Kate Mara (du har sikkert sett henne i House of Cards?). I fjor valgte han å ha en kunstutstilling. Du kan se filmen for høst-vinter 2018 her. 

Våre favoritter blant kolleksjonen var alt i dyreprint🦁, skinnbuksa med hvit stripe, veska som kan gjøres om til skulderveske/håndveske/med avtagbar lommebok inni, dressene i velour og ikke minst bootsa med hæl og glidelås foran.

Dagen før var vi ute å sjekket ut Interview Magazines fashion-week-party. Det var (litt for) gøy og ble (litt for) sent, og dermed tor vi det ganske enkelt med ro etterpå og spiste snacks i senga.
Håper du har hatt en fin helg!


Hi friends,
Like Vik mentioned in the last post, New York Fashion Week have started here and there is a fashionista, photographer, long-legged models and tons of inspiration on every  street corner. Ada ran away to enjoy a few days in Norway, and Inga and Viktoria was invited to check out Rag and Bones new collection by Presskontakterna in Norway. You are probably looking forward to spring and summer, but fashion week is always one step ahead and there is a lot of fun stuff coming for fall-winter 2018!

A runway show is extremely expensive for the designers, and it only lasts a few minutes. That is why several designers moved on from having a classic runway show to doing presentations or something more creative instead. Marcus Wainwright, creative director at Rag and Bone took it one step further and made a short film. They casted actors and dancers instead of models and one of the stars in the movie is Kate Mara (you have probably seen her in House of Cards?). Last year he chose to have an art exibition. You can watch the movie for fall-winter here. 

Our favourites from the collection was everything in animal print (!), the leather pants with the white side stripe, the multi-use-bag (hand/shoulder/removable pouch), the suits in velvet and last but not least the high heel boot with the front zipper.

We checked out Interview Magazine´s Fashion Week party the day before and it was so much fun – resulting in a not-so-fun day after so we decided to stay in and have snacks in bed.

We hope you had a nice weekend!

 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *