From Loen to LA

I går hadde jeg den siste dagen i Norge på en stund. Den ble tilbrakt på jobb i Loen, noe som må være et av de vakreste stedene i Norge! Alt ser ut som det er tatt ut av et postkort og jeg gikk rundt og knipsa bilder som en japansk turist. Vi skulle skyte fritidstøy rundt omkring og tok blant annet Loen Skylift opp på fjellet. Dersom du noen gang har muligheten er det vel verdt pengene. På toppen finner du en restaurant med utsikt over fjordene og etter en matbit er det fint å ta beina fatt oppover fjellet. Dersom du er ekstra eventyrlysten og ikke har høydeskrekk kan du prøve deg på Via Ferrata i stedet for å ta liften (det er på toppen av lista mi for neste sommer!)
Etter en natt på bussen (!) var jeg allerede jeg passe døgnvill på flyet over Atlanteren, og når jeg landet etter 3 filmer og en lang nap var jeg i LA. Nå ser jeg frem mot etterlengta dager med venninnegjengen her!

I had my last day in Norway for a while yesterday. I was working on a shoot in Loen, one of the most beautiful places in Norway in my opinion. Everything looks like it´s taken out of a postcard! We shot active wear out in the mountains and around the area. If you ever find yourself here I recommend taking the Skylift up onto the mountain where you can find a restaurant with a view over the fjords. After you can hike further up if you´re feeling adventurous. If you´re extra daring and not scared of heights, you should try the Via Ferrata where you climb up instead of taking the lift (it´s definitely on my list for next summer!) 
After a night spent on a bus (!), I had a long flight over the Atlantic (two movies and a long nap) before I landed in LA where my best friends from home was waiting for me! 

1 Comment

  1. Can I simply say what a relief to uncover somebody that truly knows what they’re talking about over the
    internet. You certainly understand how to bring a problem to light and make it important.

    A lot more people must look at this and understand this side of your story.
    It’s surprising you aren’t more popular because you most
    certainly have the gift.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *