Venice Beach

*keep scrolling for English

Turen vår går mot slutten og vi bestemte oss for å tilbringe de siste dagene i Venice Beach. Vi har vært heldige med bosted gjennom hele turen, men denne toppa virkelig kaka. Leiligheten var stor, ren og innredet som en Tiki-bar! Det var bambus og hawaii-effekter overalt, vi fikk nesten lyst å dra å kjøpe hula-hula-skjørt og drikke pina coladas. Den lå ett kvartal fra stranda og det aller beste var en stor garasje med alle mulige leketøy, fra surfebrett og bodyboards, til sykler og badmington. Den anbefales på det varmeste, og du finner den her (får ikke på noen måte betalt for å skrive dette)


Venice er den mest avslappende delen av LA for meg. Vi tok syklene til frokost, rusla rundt, kjøpte kaffe og tilbrakte resten av dagen på stranda. Vi storkoste oss som 5-åringer med alle strandlekene og når kveldinga kom sykla vi i solnedgangen til Santa Monica og fornøyelsesparken Pacific Park. Der vandret vi rundt, spiste vi is og tok pariserhjulet, før vi sykla hjem igjen.

Noen frokost/brunch-anbefalinger i Venice-området: Butchers Daugter, Kreation, Rose Café, Café Gratitude, Superba food + bread. 

Akkurat nå ligger jeg å ser Oksen Ferdinand (😍!) på et hotellrom ved flyplassen. Jeg kunne gjerne blitt noen dager til, men nå har jeg sagt farvel til de andre jentene og i morgen alt-for-tidlig går flyet mitt til New York hvor jeg skal tilbringe ca 48 timer, før jeg drar videre til Europa igjen. Jeg har ikke vært i NY siden april og gleder meg som en unge på juleaften, selv om det bare er en kort visitt.


Our last stop on this trip was Venice Beach. We have been so lucky with all of our AirBNBs, but this really put the cherry on top. The apartment was decorated like a tiki-bar with bamboo and Hawaii effects all over, we almost went to buy hula-hula skirts and ingredients for pina coladas. It was also big, clean and one block from the beach. Allthough what made it perfect was the garage full of toys! It had everything from bikes to surfboards, volleyball, badmington etc. If you´re ever in Venice and need a cool place you should check it out here (I do NOT get paid to write this)

When it comes to LA, I feel most relaxed in Venice. We biked to breakfast, walked around, picked up coffee and spent the rest of the day at the beach. Swimming, playing, tanning and eating pizza. Later we took the bikes to Santa Monica and the amusement park; Pacific Park. We strolled around, had ice cream and took the Pacific Wheel before biking back home. 

Some breakfast/brunch recommendations for the Venice area: Butchers Daugter, Kreation, Rose Café, Café Gratitude, Superba food + bread. 

I would love to stay a few more days. But today I hugged the girls goodbye and tomorrow morning I´m off to NY for around 48 hours, before returning to Europe. I haven´t been in NY since April and I´m as excited as a kid on Christmas Eve to be back, even though it´s for a very short period.
 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *