Disposable diaries

Husker du da du var liten og mamma eller pappa stilte deg pent opp på ferie for så å knipse familiebilde med filmkameraet (der minst en av familiemedlemmene blunka)? Dere hadde kanskje bare en sjanse, i motsetning til dagens 10 000 med mobilkamera.

Det er noe helt spesielt og nostalgisk med filmkameraer som du faktisk må gå for å fremkalle. Vi har album på album med bilder hjemme, og jeg kan sitte med nesa i bøkene i timesvis.

Jeg kjøper ofte med meg engangskamera, enten jeg skal på ferie, på fest eller bare ut på lunch. De kommer ikke alltid ut like bra, og av og til glemmer jeg hva jeg har tatt (spesielt de som blir knipsa lørdag- og søndagsnatta), så det er ekstra spennende å se hva som kommer ut. Jeg får vanligvis mine fremkalt i en sjappe i Chinatown i New York, og jeg lover deg at han mannen i kassa der har fått sett litt av hvert! 😅

Jeg hadde selvfølgelig med meg flere på jenteturen vår og sprang for å fremkalle da jeg var innom NYC. Det var ekstra gøy med de som var vanntette og vi var plutselig 5 år igjen der vi hoppa rundt i bølgene. Her kommer et lite (sensurert) bildedryss som havner i minneboka:

________________________________________________________________

Do you remember when you were little and your parents lined you up nicely in front of some pretty place on vacation to take a picture (where at least one of the family members usually blinked)? There was one shot only, compared to todays 1 million. 

There is something so special and nostalgic when it comes to a film camera and getting it developed. We´ve got so many albums at home and I can be stuck with my nose in them for hours.

I often buy a disposable camera. Going on vacation, to a party or just out to lunch with friends. They don´t always come out great, and sometimes I even forget what´s on them (especially the ones taken late-night), so it´s extra fun when I get it back. I usually get mine developed at this little store in Chinatown, and I´m telling you that guy behind the counter has seen a thing or two!

I obviously brought a bunch with me on our girls trip and ran to develop them when I had my little stop in NYC. It was extra fun with the waterproof ones, and suddenly we were 5 years old again, jumping around and splashing in the waves. Above you can see a bunch of the pictures that came out ⬆︎

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *