Finally December!

Julebrus har jeg drukket i et par uker, jeg har kjøpt pepperkaker på boks og ser lengtende etter pinnekjøttet i kjøledisken på Kiwi. Jeg har vært i julemodus lenge nå, men endelig er det desember og sosialt akseptabelt å ta den helt ut. Vi lagde pepperkaker og kakemenn (og damer, engler, juletrær, reinsdyr og griser) i begynnelsen av uka.  Denne oppskriften fra Trines Matblogg ble brukt, hun skuffer jo aldri! Og til kakemenn gikk vi for denne fra Tine. Første forsøk på pepperkakedeig ble karameller, så husk å bare kok opp sirup og sukker, ikke la det koke 😅

Resultatet ble kjempebra! ..ihvertfall på smak. Med unntak av dekorasjonsmester June sine kaker, så mange ut som de var laga av barnehagebarn (sagt med frykt for å fornærme noen barn). Men gode ble de ihvertfall og vi andre kan trøste oss med at det er det indre som teller? Pene eller ei, en utrolig koselig kveld med jule-oppladning.


I´ve been drinking Christmas soda for a few weeks now (not sure if that´s a thing in the US?), I´ve bought gingerbread cookies and drooled over other Christmas goodies at the grocery store. It´s not hard to tell I´ve been in Christmas spirit for quite some time already. But finally it´s December and socially acceptable to act like it! We spent one night baking Christmas goodies. We made Gingerbread cookies and also something called “cake men” (?) They kinda look like gingerbread cookies, but lighter in color and taste completely different. It was all soo yummy! But we might need some more practice when it comes to the decor. With the exception of the ones June made, the rest pretty much looked like something kindergarden kids would make. But it´s the inside that counts, right? Either way, such a nice evening, doing one of my favorite Christmas activities, with a few of my favorite people!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *