Driving Home for Christmas ❤︎

Nå sitter jeg med tekoppen i ene hånda og Cookie på fanget. På onsdag satt jeg på flyet fra Hamburg til Oslo – og igår kom jeg med toget hjem ♥ Forrige uke hadde jeg 4 dager i Tyskland, før 48 timer i Oslo og så tilbake hit for 3 dager denne uka. Jeg rakk å få jobbet, handlet julegaver, gått mer på julemarked, alt samtidig med å være litt sånn halvsyk og kastet i meg vitaminer og ingefær-te til den store gullmedalje. Phew!

Norges vakreste togtur; Oslo-Åndalsnes gav meg julestemning deluxe og jeg ble sittende litt som jeg aldri hadde sett Norge før, med nesa mot ruta og stirret ut av vinduet. Det føltes som å kjøre gjennom et julekort!


Right now I have my teacup in one hand and Cookie on my lap. On Wednesday I was on the plane on my way from Hamburg to Oslo, and yesterday I took the train home. The last few weeks has been super busy with 4 days in Germany, 48 hours in Oslo and another 3 days in Germany. I worked, went Christmas shopping, spent more time at the Christmas market, all while being halfway sick, so I was overdosing on ginger tea and vitamins. Phew!

The most beautiful train ride in Norway must be from Oslo-Åndalsnes. It felt like I was traveling through a Christmas card and I pretty much had my nose against the window the whole ride. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *